Contact opnemen met Rijschool AutomatiQ

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met Rijschool AutomatiQ. Via de onderstaande contactgegevens kom je het snelst in contact met ons:

bellen met Rijschool AutomatiQ
mailen met Rijschool AutomatiQ
contact @ rijschool-automatiq.nl
langsgaan bij Rijschool AutomatiQ
Rat Verleghstraat 118 F
4815 PT  BREDA  AVG 2018:
  Persoonsgegevens worden verwerkt in ons administratiesysteem DATION volgens Algemene Verordening Gegevensbescherming welke geldt per 25 mei 2018.
  Q:

  Kan ik een rijles proberen zonder dat ik verplicht verder moet?

  A:
  Wij bieden je aan om vrijblijvend een proefles te komen rijden bij Rijschool AutomatiQ. In deze proefles maak je kennis met onze rijschool en onze werkwijze. Wij laten je graag zien hoe wij lesgeven. Je kunt zelf ervaren of dat dit jou bevalt. Daarna is de keuze helemaal aan jezelf om wel of niet door te gaan lessen.
  Q:

  In wat voor auto geven jullie rijles?

  A:
  Onze automaat auto is een Toyota Yaris. We hebben voor dit voertuig gekozen, omdat dit een fijne en handzame auto is. De auto is niet te groot, waardoor deze makkelijk te bedienen is.
  Q:

  Wat is de minimumleeftijd om autorijles te volgen?

  A:
  Er is wettelijk bepaald dat je minimaal 16,5 jaar oud moet zijn om autorijles te mogen nemen. Vanaf je zeventiende kan het praktijkexamen afgelegd worden. Ben je nog geen achttien, dan val je binnen het programma 2toDrive. Je mag volledig zelfstandig autorijden wanneer je achttien jaar oud bent en het rijbewijs bezit.