Contact opnemen met Rijschool AutomatiQ

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met Rijschool AutomatiQ. Via de onderstaande contactgegevens kom je het snelst in contact met ons:

bellen met Rijschool AutomatiQ
mailen met Rijschool AutomatiQ
langsgaan bij Rijschool AutomatiQ
Rat Verleghstraat 118f
4815 PT Breda
Mijn locatie
Bereken route


AVG 2018:
Persoonsgegevens worden verwerkt in ons administratiesysteem DATION volgens Algemene Verordening Gegevensbescherming welke geldt per 25 mei 2018.
Q:

Kan ik een rijles proberen zonder dat ik verplicht verder moet?

A:
Wij bieden je aan om vrijblijvend een proefles te komen rijden bij Rijschool AutomatiQ. In deze proefles maak je kennis met onze rijschool en onze werkwijze. Wij laten je graag zien hoe wij lesgeven. Je kunt zelf ervaren of dat dit jou bevalt. Daarna is de keuze helemaal aan jezelf om wel of niet door te gaan lessen.
Q:

In wat voor auto geven jullie rijles?

A:
Onze automaat auto is een Toyota Yaris. We hebben voor dit voertuig gekozen, omdat dit een fijne en handzame auto is. De auto is niet te groot, waardoor deze makkelijk te bedienen is.
Q:

Ik heb autisme. Mag is autorijden?

A:
Autorijden met autisme, kan dat? Jazeker! Er zijn wettelijk een aantal spelregels waaraan moet worden voldaan. Wat belangrijk is bij het volgen van rijlessen met autisme, is de opzet van de rijopleiding. Rijschool AutomatiQ heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen met autisme en heeft een eigen leermethode ontwikkeld waarin de vaardigheden op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier worden aangeleerd. Uiteraard mag je van ons verwachten dat we helder, duidelijk en consequent zijn.
Q:

Wat is de minimumleeftijd om autorijles te volgen?

A:
Er is wettelijk bepaald dat je minimaal 16,5 jaar oud moet zijn om autorijles te mogen nemen. Vanaf je zeventiende kan het praktijkexamen afgelegd worden. Ben je nog geen achttien, dan val je binnen het programma 2toDrive. Je mag volledig zelfstandig autorijden wanneer je achttien jaar oud bent en het rijbewijs bezit.