Over Rijschool AutomatiQ

Wij geven uitsluitend rijles in de automaat. Daarom ben je verzekerd van een vakkundige aanpak bij automaat rijschool AutomatiQ.

Rijschool AutomatiQ is ontstaan door de wens tot specialisatie. Precies, wij zijn specialisten als het gaat om rijlessen volgen in een automaat personenauto. Wij begrijpen goed waarom iemand kiest voor rijden in een automaat. Dit leren wij jou op een vlotte wijze aan…. Op jouw eigen gewenste tempo natuurlijk.

   
De gemiddelde cursist bestaat natuurlijk niet, want iedereen is uniek. Net zoals ons programma. We volgen een eigen ontwikkelde lesstructuur waarin je optimaal wordt voorbereid op goed autorijden. We leren je omgaan met het voertuig en het verkeer en leren je hoe je op een veilige manier van A naar B komt. Rijbewijs B (personenauto) wel te verstaan.

   
Rijschool AutomatiQ biedt naast de reguliere trajecten voor het automaat rijbewijs ook trajecten aan voor mensen met een medische beperking. Je kunt hierbij denken aan psychische zaken, zoals autisme, concentratiestoornissen of een leerachterstand. Ook met fysieke beperkingen, zoals motorische problemen weten wij raad. Is het probleem te specialistisch, dan zoeken wij graag met u mee binnen ons uitgebreide netwerk naar een passende oplossing.

   
Doordat wij ons eigen ontwikkelde lesprogramma kunnen aanbieden, leren wij je in een korte tijd de fijne kneepjes van het vak. Wij rijden niet zomaar rondjes of geven gewoon rijles. Wij leiden op voor de verkeerstaak en coachen je tot een volwaardig bezitter van het rijbewijs.

   
Rijschool AutomatiQ geeft rijles in de regio Breda. Hieronder vallen ook de plaatsen Prinsenbeek, Etten-Leur, Zevenbergen, Terheijden, Teteringen, Bavel en Oosterhout. Ook geeft Rijschool AutomatiQ rijles in de regio Dordrecht, waaronder ook de plaatsen Zwijndrecht, Hendrik-ido-Ambacht, Alblasserdam, Oostendam en Papendrecht vallen.